chciałbym prosic was o jakies pomysły rady... mam problem gram od dosyc dawna w Warcrafta 3 na internecie... mam internet na fale radiowe jakies 512 KB download to jakies 50-60 kb/sek oczywiscie jak wiadomo fale radiowe to fale radiowe... czesto są z nim problrmy koles od inertnetu zmienia kanały zeby chodzil jak najlepiej gra chodz w miare jak chodzi... naszczesciej mam małe lgi i zrywa połączenia ale są tez nie ze chodzi pieknie... dzis jest ładna pogoda to w sumie nie powinien chodzic najgorzej pisałem do niego i internet chodzi ładnie nie narzekam bo strony chodzą szybko no ale niestety jak gram w gre to mi ciągle zrywa połączenie i mam lagi co 5 sekund mnie zatrzymuje nic nie moge zrobic... ping mam mały bo 68ms nie wiem jest moze jakis program zeby przyspieszyc łącze dla tej gry albo ustawic dla niej całą przepustowosc łącza... odrazu mówie ze nie sciagam nic jak gram wszystko wyłączam.. moze jest jakis sposób z portami juz sie bawiłem ale to nie pomaga dajcie znac prosze o pomoc z góry dziękuje za wszelkie rady