Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
z bitcomet • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z bitcomet

Wszystko na temat programów: skąd pobrać, instalacja, użytkowanie, problemy, poszukiwane programy.

z bitcomet

Postprzez pablo230 29 Paź 2006, 13:21

reklama
witam w bitcomecie gdzie uruchamia sie filmy do sciagania znikneły mi te torenty czy jest mozliwosc zeby to jakos przywrócic bo szkoda mi tego bo byłem przy koncówce sciagniecia a to co zostało w folderze którym sie zapisuje sciągniete filmy pozostało

[ Dodano: Dzisiaj o 13:22 ]
pablo230
pablo230
~user

Dołączenie: 29 Paź 2006, 13:08

Postprzez jeff 29 Paź 2006, 13:34

zrób sobie kopie filmu w innym folderze. Sciągnij sobie na dysk tego torrenta. W Bitcomecie robisz otwórz torrenta, ok i prawym myszy i robisz Hashowanie. Powinno pojsc od tego momentu gdzie przerwane. Ale musisz mieć film niedociągniety w folderze ściaganych. Jak by coś nie wypaliło to jak napisałem wczesniej zrób kopię tego filmu

pzdr 8)
jeff

Postprzez pablo230 29 Paź 2006, 17:41

ok dzieki zadziałało :banan:
pablo230
~user

Dołączenie: 29 Paź 2006, 13:08

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 41 gości