Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Win xp sp3 a gry • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
witam mam takie pytanko od jakiegoś czasu duża cześć starszych gier typu Max Payne czy Tony Hawks Pro Skater 2 wyłącza mi się zupełnie bez powodu w rożnych momentach tu np THPS wyłącza się przy końcowym filmiku a Max wyłącza się jak tylko odpalę Nowa Gre czy powodem tych problemów może być SP3 ? Jeli nie to czy ktoś zna lekarstwo na te dolegliwość ? Gry są oczywiście oryginalne
niestety teraz Max wyłącza sie podczas wczytywania menu głównego a tony jak działał tak działa jutro ściągnę sp2 i zobaczymy czy pomoże jeśli nie to będzie trzeba coś pomyśleć
Edit : Max dziala :> wystarczyło go przeinstalować i na świeżo wgrać łatkę lecz na tonego lekarstwa nie znalazłem