Po drugie...
Tomku szanuję Cię bardzo, ale ostatnio coś dogadać się nie możemy i ni stąd ni z owąd piszesz : żebym zmienił podpis...moje pytanie...WHY???????

.A kolega za uzycie slowa "zgredki" dostał dozuwotniego bana albo o nim zapomniano bo sam nie wiem
 .A kolega za uzycie slowa "zgredki" dostał dozuwotniego bana albo o nim zapomniano bo sam nie wiem  

M@ikel napisał(a):Jak według was moja opinia zasługuje na warna to prosze

skad podporzadkują sie
 skad podporzadkują sie 

patrykmis3 napisał(a):ze sie pomylil np przy daniu warna??
 Trzeba tylko sie odwazyć powiedzieć
 Trzeba tylko sie odwazyć powiedzieć 
patrykmis3 napisał(a):jeśli pomogłem to daj mi plus.

patrykmis3 napisał(a):kto powie modowi ze sie pomylil np przy daniu warna

) i powinna dawać pozadne uzasadnienie dlaczego ktos dostał warna czy bana
 ) i powinna dawać pozadne uzasadnienie dlaczego ktos dostał warna czy bana

" Elo, Miłość, Przyjaźń, Dobre Słowo, tego nauczyłem sie żyjąc hardcorowo "
 " Elo, Miłość, Przyjaźń, Dobre Słowo, tego nauczyłem sie żyjąc hardcorowo "  
 "Z Butów wystaje ci słoma, to ja jeden na milion, ty jeden z miliona"
 "Z Butów wystaje ci słoma, to ja jeden na milion, ty jeden z miliona" 

patrykmis3 napisał(a):No własnie chodzi o to ze nie moze, BO MOD DA MU WARNA A JAK MA ZŁY HUMOR TO BANA.

patrykmis3
patrykmis3 napisał(a):prawo za komuny
jeśli pomogłem to daj mi plus.
patrykmis3 napisał(a):władza usuwa ludzi którzy moga stanowic za grozenie dla forum tzw. buntem userów.

mati43 napisał(a):władza moim zdaniem powinna bardziej sie przykładać do swoich obowiązków
Bambosz32 napisał(a):ja napisałem o nic dosyć krytycznie na SB, więc pewnie jutro się już nie zobaczymy
M@ikel napisał(a):Jak według was moja opinia zasługuje na warna to prosze.
mikstet napisał(a):fluid co do twojego tematu napisze tyle, używając szantażu co najwyżej zniechęcisz kolejnych forumowiczów do programosów.......a może my zrobimy kontrakcjie i nie będzie nas kilka dni........wtedy będziecie zachwyceni
patrykmis3 napisał(a):No własnie chodzi o to ze nie moze, BO MOD DA MU WARNA A JAK MA ZŁY HUMOR TO BANA.
IMHO za krótko tu jesteś żeby gadać takie rzeczy..

qrminator napisał(a):Damage, było już o tym wiele razy... chodzi o dłuższe ładowanie strony dla ludzi o wolnych łączach..

Powróć do Użytkownicy o Programosy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości