kjubus napisał(a):jak krasc w skyrim
ToServeAndProtect napisał(a):Którym przesuwany rzeczy ? bo E to bierzemy
cinek_1111 napisał(a):mam problem z skyrim otóż po zainstalowaniu i uruchomieniu gry gra jest w małym oknie zamiast na cały ekran jakieś porady co zrobić??
(Teus) napisał(a):w launcherze zmien na full screen
cinek_1111 napisał(a):(Teus) napisał(a):w launcherze zmien na full screen
nic takiego nie ma odrazu mi się gra włacza w małym oknie a alt z enterem próbowałem wczesniej i też nie chodzi
już doszedłem do tego jak to zrobić dzieki za pomoc
Kolejny problem zacząłem nową grę no i jadę na tym wozie i jadę, jadę dojźdzam do jakiejsc osady i konie zatrzymują sie przy samym murze i nic dodajac że wóz obok stoi w miejscu a tylne koło kręci mu sie do przodu a czasami do tyłu. Wygląda to tak jak by dalej jechał a nie trafił w bramę
ktos miał już taki problem czy tak ma być ( w to wątpie)
ócinek_1111 napisał(a):sprubuję
cinek_1111 napisał(a):sprubuję
a u mnie dalej to samo w mur wjeżdża koniem
CrossFire napisał(a):jak ja uwielbiam ten humor twórców do piractwa
kjubus napisał(a):ktorych nie dalo sie na mieso przerobic:P
autechre2310 napisał(a):Mam podobny problem jak Teus. Gra uruchamia mi się w oknie, a nie w pełnym ekranie jak powinna. Teus napisał, że rozwiązał ten problem chociaż nie napisał jak.
dalo sie, dzieki cudom ze swiatyni, ale bylo ciezko... ale konczmy juz offtopa:PMikou@j napisał(a):dało się, ale nie było skąd brać sztabek żelaza, a bez oręża i wojska za daleko zajść się nie dało
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 45 gości