Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 programu do glosnikow • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Free YouTube to MP3 Converter • Free YouTube Download • GOG Galaxy • AIDA64 Extreme Edition • Tails (The Amnesic Incognito Live System) • Opera • SnagIt • Prey • KiCad
Siemno. Otoz zakupilem sobie dzisiaj glosniczki Logitech'a X540 i mam do was pytanie. Czy jest moze jakis program ktory "wzbogaci" glos ? Jesli ejst to prosze o pomoc ! Pozdrawiam
a nie ma zadnego programu ? bo ja jutro dziewkowke bede wymienial na Creativa Audigy SE ... Bo kolega mi cos wspominal o programie tylko ze nie chce podac nazwy ani skad pobral...
SAZMON nie wiem czy o to Ci konkretnie chodziło ale ściągnij sobie DFX - dodatek poprawiający dźwiek, wzmacniający basy, efekt przestrzeni itd w winampie, media playerze itp
Jak zamątujesz SB Audigi to nie potrzebne bedą take programy.
Przy okazji wyciśniesz z głośników MAX - bo kupując takie głośniki, bezsensu podłączać je do zwykłej karty.Pozatym sąsiad ma takie i grają super. Ja mam Creative Gigaworks 6.1 i też kupowałem SB i jest dużo lepiej