Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z mozilla firefox • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Free YouTube to MP3 Converter • Free YouTube Download • GOG Galaxy • AIDA64 Extreme Edition • Tails (The Amnesic Incognito Live System) • Opera • SnagIt • Prey • KiCad
mam problem bo mialem wirusa i milame pelno stron w zakladkach (podobnie jak w explorer ulubione) na moje szczescie mam te strony w folderze ale jak ustawic zeby z tego folderu przeszlo do zakladek i jeszcze jedno jak wlanczam mozille to zawsze mam wlaczone na nie pelny ekran i musze caly czas zwiekszac jak ustawic zeby od razu bylo na pelny ekran?
x-awier napisał(a):jak ustawic zeby z tego folderu przeszlo do zakladek
klikasz na zakladki >zarzadzanie zakladkami wybierasz>>
otworzy sie okno i u gory naciskasz plik>>wybierasz importuj i wybierz skad(z jakiego pliku) mają byc te zakladki importowane .wszystko