To mój pierwszy post na forum, więc mam nadzieję że umieściłam go w odpowiednim dziale.
 To mój pierwszy post na forum, więc mam nadzieję że umieściłam go w odpowiednim dziale.A więc ... rozpaczliwie poszukuję sposobu na pobranie filmiku z rosyjskiego serwisu Rutube.ru. Jest to fanowskie AMV, z anime Honey and Clover - http://rutube.ru/tracks/1790247.html?v=db3dd3a391d57b1db0ba35541beb0531
Kiedyś znalazłam to urocze AMV na YouTube, zakochałam się od pierwszego wejrzenia i oglądałam sobie na poprawę nastroju. Jestem do niego bardzo przywiązana, ba nie mogę bez niego żyć
 Ostatnio jednak zdarzyła się rzecz straszliwa! Konto użytkownika, który wrzucił ten filmik na YouTube zostało skasowane! Cóż więc mogło począć takie biedne dziewczę jak ja? Poprzysięgło sobie, że odnajdzie to AMV choćby nie wiem co i skopiuje je na komputer, by już nigdy nie musieć się z nim rozstawać. Los dał mu drogą szansę. Poszukiwany filmik odnalazł się! Co prawda na dziwnym, rosyjskim serwisie, ale jednak! Tutaj niestety pojawił się problem. Pobranie filmiku, okazało się wyczynem zbyt ciężkim niż dziewczę się spodziewało...
 Ostatnio jednak zdarzyła się rzecz straszliwa! Konto użytkownika, który wrzucił ten filmik na YouTube zostało skasowane! Cóż więc mogło począć takie biedne dziewczę jak ja? Poprzysięgło sobie, że odnajdzie to AMV choćby nie wiem co i skopiuje je na komputer, by już nigdy nie musieć się z nim rozstawać. Los dał mu drogą szansę. Poszukiwany filmik odnalazł się! Co prawda na dziwnym, rosyjskim serwisie, ale jednak! Tutaj niestety pojawił się problem. Pobranie filmiku, okazało się wyczynem zbyt ciężkim niż dziewczę się spodziewało...Nie myślcie sobie, że nie próbowałam nic sama zrobić. Przerobiłam już:
- wtyczki do Firefoxa (DownloadHelper i jemu podobne)
- programy typu YouTube Downloader
- KepVid, Zrzuta, ...
- jakieś akrobacje z cache Opery
- program StreamTransport (pobiera mi filmik do 50% a potem się zatrzymuje)
- napisanie do użytkownika serwisu Rutube.ru który wrzucił filmik, czy mógłby mi go wysłać (brak odpowiedzi)
Dlatego błagam Was, poratujcie bo już nie wiem co mam robić.

Format obojętny, jak Ci będzie wygodniej
 Format obojętny, jak Ci będzie wygodniej