W internecie można znaleźć taki program jak PassTool z tego co o nim czytałem to ma dosyć spore możliwości . Ale do czego zmierzam . Chodzi o to że ten program wpadł w nie powołane ręce . A dokładniej kożysta z niego mój brat . I za pomocą tego programu łamię mi hasła na gg i na pocztę . Program jest dość łatwy w obsłudzę więc się nie dziwie że on z niego kożysta . Czy mógłby mi ktoś pomóc jak zablokować ten program [?]
 W internecie można znaleźć taki program jak PassTool z tego co o nim czytałem to ma dosyć spore możliwości . Ale do czego zmierzam . Chodzi o to że ten program wpadł w nie powołane ręce . A dokładniej kożysta z niego mój brat . I za pomocą tego programu łamię mi hasła na gg i na pocztę . Program jest dość łatwy w obsłudzę więc się nie dziwie że on z niego kożysta . Czy mógłby mi ktoś pomóc jak zablokować ten program [?] 
Niestety siłą tej sprawy nie mogę rozwiązać z bratem , bo jest on ode mnie starszy .

Błagam pomóżcie

ThX

Najwyraźniej coś sknociłeś i Ci się dostało...
 Najwyraźniej coś sknociłeś i Ci się dostało...

ThX
  ThX   Moglibyście mi dokładnie powiedzieć co i z jakiego katalogu pousówać
 Moglibyście mi dokładnie powiedzieć co i z jakiego katalogu pousówać   bo nie zabardzo wiem a niechciałbym czegoś w kopie rozwalić .
 bo nie zabardzo wiem a niechciałbym czegoś w kopie rozwalić .