przez kjubus 06 Lip 2012, 23:58
ToServeAndProtect, zakonczenia sa na yt od ponad tygodnia:P doszlo dodatkowe, czwarte (ukryte). ogolnie mi sie podoba to, co zrobili, bo o to mi mniej wiecej chodzilo - zeby pokazali, jak ten ostateczny wybor wplynal na dalsze losy galaktyki. choc niestety najwiekszym bledem (moim zdaniem) jest to, ze nie czuc tego, ze to co zrobiles wczesniej (i w ME3, jak i w poprzednich czesciach) ma wplyw na zakonczenie (choc samo nawet przygotowanie do bitwy wplywa na mozliwosc wyboru). same cut-scenki tez dosc na odwal zrobione (lekko animowane obrazki z lektorem):P, ale ogolnie w jednym lub dwoch momentach ciary po plecach przeszly z powodu klimatu;)
ale i tak utrzymuje to, co mowilem wczesniej (choc moze nie tu): te 3 gry zabraly mi ok 100-120 h z zycia (kazda co najmniej 30). wszystkie mi sie bardzo podobaly (choc rozne szczegoly mozna bylo zrobic lepiej). i nawet jesli ostatni kwadrans powodowalby z automatu zakonczenie jak to nowe, ukryte (co byloby jednym wielkim bitch slapem w twarz gracza, choc mogloby sie naprawde neizle sprawdzic, jakby bylo od poczatku):P, to i tak trylogia jest epicka, a BW dokonalo czegos trudnego - stworzyla calkiem nowe ip, ktore gracze i recenzenci docenili.
<=== WWW Aristo Prestige 1700 - Centrino Duo 2.2GHz, 1*2GB DDR2 667 + 1*1GB DDR2 667, GF 8600M GS 256MB+turbocache (max 512), Win 7 Professional x64 //PlayStation 4 500GB + LG 37LH3000nie pomagam przez PW/GG/E-MAIL! masz klopot? pisz na forum.