Dementor napisał(a):Ja nie jestem grożny to ze mam 180cm wzrostu i taka posture to nic nie znaczy
Wojtaz napisał(a):Dementor, nie no znaczy taki leciutki, niegroźny

Dementorzy mają humanoidalny kształt, osiągają wielkość do trzech metrów;Nie posiadają oczu, posiadają za to otwór w jej miejscu, który służy do wykonywania "Pocałunku Dementora", czyli aktu wyssania duszy z ciała osobnika.Są bezpłciowi, rozmnażają się poprzez proces podobny do pączkowania lub podziału.Dementorzy, jak zostało wcześniej wspomniane, są ślepi, swoje ofiary odszukują, wykrywając ślady pozytywnych uczuć, którymi się żywią. Dementorzy wysysają wszelkie pozytywne wspomnienia z człowieka, pozostawiając tylko te najgorsze. Stałe przebywanie w obecności dementorów może doprowadzić do trwałej zmiany osobowości oraz psychiki (od łagodnych postaci depresji nawet do skrajnych postaci szaleństwa)

BZIKU napisał(a):Stałe przebywanie w obecności dementorów może doprowadzić do trwałej zmiany osobowości oraz psychiki

Mariolkaa napisał(a):Uf dobrze,że chłopaki mają uważać tylko

Dementor napisał(a):Wiadomo ze ty;lko chłopaki a ty Mariolka czemu nie wstawiasz fotek jakis new

Mariolkaa napisał(a):Bo się boję

Dementor napisał(a):Nie masz czego najwyzej dostaniesz Warna za ładny wygląd

Mariolkaa napisał(a): za nie ładny wygląd

Dementor napisał(a):Az tak zle to nie bedzie.Tazke czekamy na foto naszej forumowej kolzenki

Mariolkaa napisał(a):Psychicznie muszę się nastawić

Dementor napisał(a):To sie nastawiaj a pewnie chłopaki wywala jezor jak zobacza foto

)
)

łał
 łał  Hehe, nie wiedziałem, że takie ładne dziewczyny odwiedzają programosy
 Hehe, nie wiedziałem, że takie ładne dziewczyny odwiedzają programosy 

Dementor napisał(a):nie wiedziałem ze mamy taka ładna kolezanke na forum

Wojtasgls napisał(a):juz zapomniales o Oczakim?

Użytkownicy przeglądający to forum: Winston134 oraz 13 gości