mam taki klopot... pobrałem ten emulator i przeprowadziłem konfiguracje poprawnie ( tak mniemam )
 mam taki klopot... pobrałem ten emulator i przeprowadziłem konfiguracje poprawnie ( tak mniemam )  niestety jak odpalam iso pokazuje sie czarny ekran i koniec, po odpaleniu biosu wszystko jest ok generalnie wszystko co zostało opisane w tej instrukcji wykonałem, próbowalem tez z tym 1.6 i jest to samo, dodam ze chodzi gre god of war 2 wiec sprawa zycia i smierci ;] pomocy !
 niestety jak odpalam iso pokazuje sie czarny ekran i koniec, po odpaleniu biosu wszystko jest ok generalnie wszystko co zostało opisane w tej instrukcji wykonałem, próbowalem tez z tym 1.6 i jest to samo, dodam ze chodzi gre god of war 2 wiec sprawa zycia i smierci ;] pomocy ! 
ps. wyskakuje mi taki komunikat w konsoli:
Warrning: The mem card [<null>] has not been savet to disk
ale jak sie bawiłem wcześniejszym emulatorem i ustawieniami to wszystko było ok choć efekt dokładnie taki sam.
System operacyjny windows vista niestety.

przynajmniej na jakiś czas. prędkość przy niektorych tytułach dalej niezadowalająca. Chcesz, kombinuj, jak masz juz iso na dysku. chyba że procek 1 jajowy i karta słaba to odpuść od razu. szkoda czasu i nerwów, uwierz.
 przynajmniej na jakiś czas. prędkość przy niektorych tytułach dalej niezadowalająca. Chcesz, kombinuj, jak masz juz iso na dysku. chyba że procek 1 jajowy i karta słaba to odpuść od razu. szkoda czasu i nerwów, uwierz.