Jackson05 to podaj mi lekarstwo na e-mail
bocik@op.pl
zara kreche dostaniesz za prpśbe o cracka

wg producenta Gothica 3 najlepsze sterowniki do niego dal GF to 91.47
 wg producenta Gothica 3 najlepsze sterowniki do niego dal GF to 91.47  jak właśnie się przesiadłem ale jeszcze nie sprawdzałem!
 jak właśnie się przesiadłem ale jeszcze nie sprawdzałem!

Jackson05 napisał(a):jak Ty to zrobiłeś że ci pyka na rozdzielczości 800x600
i detale na medium bo ja podobnie jak ty mam 512 RAM i mi zacina ostro
na medium.

http://rapidshare.com/files/1985624/Gothic_3_PL.rar1. Podmienić plik strings.pak.
2. Pozamieniać w plikach g3.ini i useroptions.ini słowa English na Polish.
3. Utworzyć folder Projects_compiled w katalogu ...\Gothic III\Data\.
4. Programem g3explorer wypakować wszystkie pliki z Projects_compiled.pak do katalogu stworzonego w punkcie 3.
5. Usunąć plik Projects_compiled.pak.
6. Usunąć plik stringtable.bin z katalogu ...\Gothic III\Data\Projects_compiled\.
TWEAKI
1.Rozpakowujesz go, wchodzisz w Med(recommaned) kopiujesz plik UserOptions wchodzsz w Moje Dokumenty\gothic3 i wklejasz ten plik
2.Plik ge3 kopiujesz wchodzisz tam gdzie zainstalowałes G3 tam bedzie folder Ini wchodzisz w niego i wklejasz ten plik.
3.Plik ge_default_1_4.fx kopiujesz wchodzisz tam gdzie zainstalowałes G3 i po kolei
/ Data / Materials / ShaderMaterial / Effects i tutaj kopiujesz ten plik

może mi jakoś pomożecie
 może mi jakoś pomożecie  
 przypomnę mam na niebie kawałek nad horyzontem pasek w którym niebo się rozmazuje i od niego w dół jest efekt lustra nieba
 przypomnę mam na niebie kawałek nad horyzontem pasek w którym niebo się rozmazuje i od niego w dół jest efekt lustra nieba   

(te żółte kółka)
 (te żółte kółka) 
 dokupienie 512 RAM coś zmieni w tych błędach
 dokupienie 512 RAM coś zmieni w tych błędach
 bo nawet jak ustwiłem max odległość to tego nie miałem
 bo nawet jak ustwiłem max odległość to tego nie miałem  

bo print screen nie działa
 bo print screen nie działa 

Vergs napisał(a):a czy w tweakach mam pozamieniac na polish tez? i po co sa te pliki dll, tez je mam skopiowac?
PS. Dobra juz zrobiłem, dzieki za spolszczenie, działa ładnie:D pzdr i czekamy na reszte:)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości