Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 fonia bez obrazu?? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: JAlbum Portable • JAlbum • Bitvise SSH Server • J. River Media Center • NAPS2 (Not Another PDF Scanner 2) • Vidyard GoVideo • VirtualBox • Personal Backup • AVG Anti-Virus Free
Ostatnio sciagnalem sobie film "Yours.Mine.And.Ours.2005.PL.DVDRip-CH.W.D.F.Encoders-TNP" i na storni pisalo ze to jest rmvb a to jest film qavi i leci tylko dzwiek. wydaje mi sie ze mam wszystkie kodeki jakie potrzeba wiec niewiem co moze byc tego przyczyną.
Powrót na programosy, wiem - pochwałami i postami waS nie dogonie. Pozdro dla starej brygady! ! ! [size=10Sempron 3000+, Asus M2NPV, GeForce 6150, 1GB ram, dysk samsung 160 gb...[/size]
all player, sub edit player, media player classic, winamp. Zaden niewidzi obrazu moze sa jakies najnowsze kodeki ktorych niemam bo na komputerze mam k-lite mega pack.
Przez lata powstalo wiele kodekow obslugujacych format .avi. Niektore sa rzadko uzywane i stad wynikaja problemy.
Jak dowiesz sie jakiego kodeka Ci brakuje, to na tej stronie napewno go znajdziesz.
Tutaj( http://www.fourcc.org/fcccodec.htm)znajduje sie ponad 350 kodekow do formatu .avi.
Kazdy osobny kodek jest opatrzony kodem skladajacym sie z 4 znakow.