Ostatnio natknołem się na taki artykuł dotyczących Metalowców.
Jak to przeczytałem to mnie normalnie zatkało

...
 ...
Artykuł nosi tytuł:
„Cała prawda o metalowcach. Czy jesteśmy świadomi tego jak wielkie zło egzystuje w naszych pociechach?”
Można więc wywnioskować, że jest to strona tylko dla rodziców. Poprosiłam moich, aby zapoznali się z tym artykułem. Zrobili to... i wyśmiali autora strony.
Autorzy strony są zdania, iż słuchanie muzyki metalowej powoduje zmiany w korze mózgowej, impotencję oraz utratę kontroli nad układem wydalniczym.
„Ponadto badania cenionych amerykańskich naukowców J.Bagginsa i M.Burtona niezbicie udowodniły, że muzyka metalowa powoduje:
1) UTRATĘ KONTROLI ŚWIADOMOŚCI, REFLEKSU, ZDOLNOŚCI KONCENTRACJI
2) ZNACZNE ZMNIEJSZENIE INTELIGENCJI I WOLNEJ WOLI
3) ULEGANIE HALUCYNACJOM I OMANOM SŁUCHOWYM
4) OPĘTANIE PRZEZ SZATANA
5) WYCIEŃCZENIE I OTĘPIENIE ORGANIZMU
6) DEWIACJE NA TLE SEKSUALNYM: zoofilię, nekrofilię, transwestytyzm, frotteryzm
7) UNIKANIE ŚWIATŁA SŁONECZNEGO (badania nad tym zagadnieniem ciągle trwają)
 NIEMOŻNOŚĆ ZASYPIANIA NOCĄ (prawdopodobnie we wcześniej opętanym człowieku rodzi się demon, wampir tudzież inna zjawa rządna krwi oraz blasku księżyca)
 NIEMOŻNOŚĆ ZASYPIANIA NOCĄ (prawdopodobnie we wcześniej opętanym człowieku rodzi się demon, wampir tudzież inna zjawa rządna krwi oraz blasku księżyca)9) STOPNIOWE WYNISZCZANIE UKŁADÓW: LIMFATYCZNEGO ORAZ DOKREWNEGO.”

i jescze raz
 i jescze raz  ...
 ...    

Czy sama muzyka powoduje utratę świadomości, refleksu oraz zdolności koncentracji? - nie sądze

Owszem, niektórzy ludzie pochodzący z tejże subkultury zachowują się dziwnie, mają problemy z pamięcią itp. Ale dzieje się to pod wpływem narkotyków!
Wielu ludzi osądza lubi po wyglądzie ... zobaczą że chłopak idzie w glanach, piesczochan, w plecaku pełem dziwnych naszywek
 i już wiedzą że to satanista, oddaje cześć szatanowi, gwałci dziewice - dla mnie jest to śmieszne ...
  i już wiedzą że to satanista, oddaje cześć szatanowi, gwałci dziewice - dla mnie jest to śmieszne ...
Człowieka nie powinno się oceniać po wyglądzie, tylko to co ma w środku ...
Czekam na wasze opisnie ...
 POZDRAWIAM
   POZDRAWIAM 

) nie uwierzycie ..METALU
) nie uwierzycie ..METALU  

![Galeon  /2.05 [cn] (Symbian  ; U; cn)](./images/user_agent/icon_galeon.gif) 
	![Galeon  /2.05 [cn] (Symbian  ; U; cn)](./images/user_agent/icon_symbian.gif)

to mozna powiedziec ze to przez to
 to mozna powiedziec ze to przez to