Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z vista • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z vista

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

z vista

Postprzez LuKaSz180 01 Kwi 2007, 09:34

reklama
Witam mam taki oto problem...na zakupionym laptopie byl windows vista..nie pasuje mi to za bardzo poniewaz pochlania on duzo sasobow systemowych wiec chcialem zainstalowac xp ale po wylaczeniu lapka i wlaczeniu laduje sie normalnie wszystko z plytki...pliki i wszystko jest git az nagle wyskakuje blad krytyczny ze windows zatrzymuje program aby ne zostac uszkodzonym itp.;/ co mam zrobic:(??
Awatar użytkownika
LuKaSz180
~user

Dołączenie: 03 Paź 2005, 17:51
Miejscowość: Łódź srodmiescie;d

Postprzez tatanka 04 Kwi 2007, 12:18

Ziomal, ale formata zrobiłeś?
Boksera może obrazić każdy, ale nie każdy zdąży przeprosić....
Awatar użytkownika
tatanka
~user

Dołączenie: 02 Lut 2006, 20:17
Miejscowość: Łódź, miasto Łódź

Postprzez DeadOrAlive 04 Kwi 2007, 12:44

tatanka napisał(a):Ziomal

ziomale to pod blokiem, jeszcze raz zaziomalujesz i krecha :!:
Awatar użytkownika
DeadOrAlive
~user

Dołączenie: 02 Cze 2005, 19:58
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Pochwały: 511

Postprzez karolp1993 04 Kwi 2007, 21:03

Rozumiem że z płytki z XP? Może płytka uszkodzona, masz oryginalną?
Awatar użytkownika
karolp1993

Dołączenie: 12 Lip 2006, 18:58
Miejscowość: Lubicz
Pochwały: 22

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości