Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
z nagrywarka • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z nagrywarka

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

z nagrywarka

Postprzez Mikou@j 14 Kwi 2008, 20:31

reklama
Otoz kupilem dzisiaj nagrywarke Pioneer DVD-RW DVR-215D. Zamontowalem ja, podlaczylem wszystko pieknie. Zgralem jedna plytke DVD na dysk i zostawilem komputer wlaczony. Wrocilem za 3h i niestety nagrywarka nie odczutuje zadnych plyt.. wiem,ze dosc dziwny problem ,ale troche mnie to frustruje.
Awatar użytkownika
Mikou@j
»ekspert
»ekspert

Dołączenie: 03 Sty 2006, 21:48
Miejscowość: Katowice
Pochwały: 1007

Postprzez Reveler 14 Kwi 2008, 22:52

Jak zmiana ustawień czyli:
- taśm
- zworek
nic nie daje to najlepiej zanieś napęd do serwisu lub sklepu gzie kupiłeś..

Ja mam kumpla co jak se kupił nowego kompa to po godzinie pracy dysk mu sie sfajczył - w sklepie wymienili mu na nowy..
Image
Lost in the night, wandering alone.Try as I might to escape the fire, it never lets me go.Oh no, oh no, I've got to find a way. A way, a way, a way to rise above it all.
Awatar użytkownika
Reveler
~user

Dołączenie: 10 Lut 2006, 02:19
Pochwały: 150

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 38 gości