Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

z menu • programosy.pl

• Ogłoszenie:

z menu

Wszystko odnośnie tworzenia grafiki - obróbka, problemy, oceny.
Tworzenia Stron internetowych - HTML, PHP, MySQL...

Z Menu

Postprzez VaDeMeCuM 28 Lut 2008, 19:43

reklama
Kod: Zaznacz wszystko
http://www.mFoto.pl/uploads/2012/problem_46735.jpg

W jaki sposób mogę usunąć te Menu? ( Zakładki Kategorie Newsów itd?)
VaDeMeCuM
~user

Dołączenie: 10 Paź 2007, 21:23
Pochwały: 2

Postprzez vergil1992 28 Lut 2008, 20:32

mozesz znalezc ten rysunek np. "Kategorie Newsow" i go nadpisac samym kolorem strony w tym przypadku ciemno szary lub jezeli to jest zwykly napis to musisz go znalezc w plikach strony i go usunac i powinno zniknac, i tak robisz dla wszystkich linkow lub ktore chcesz usunac

PS -> Najlepszy to wtym nie jestem;p

Autor postu otrzymał pochwałę
Ostatnio edytowany przez vergil1992, 28 Lut 2008, 21:12, edytowano w sumie 1 raz
Blacha
VergiL
vergil1992
~user

Dołączenie: 18 Sty 2008, 18:18
Miejscowość: Bracknell
Pochwały: 4

Postprzez qrminator 28 Lut 2008, 21:07

VaDeMeCuM napisał(a):W jaki sposób mogę usunąć te Menu?

No musisz kod strony przerobić trochę usuwając linijki kodu odpowiadające za ten pasek.. innej możliwości raczej nie ma..

Autor postu otrzymał pochwałę
Awatar użytkownika
qrminator
~user

Dołączenie: 23 Cze 2005, 09:33
Pochwały: 38

Postprzez VaDeMeCuM 28 Lut 2008, 21:12

vergil1992 napisał(a):mozesz znalezc ten rysunek np. "Kategorie Newsow" i go nadpisac samym kolorem forum lub jezeli to jest zwykly napis to musisz go znalezc w plikach strony i go usunac i powinno zniknac, i tak robisz dla wszystkich linkow lub ktore chcesz usunac

PS -> Najlepszy to wtym nie jestem;p

pomogło;)
VaDeMeCuM
~user

Dołączenie: 10 Paź 2007, 21:23
Pochwały: 2

Powróć do Grafika & Webmastering

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości