prog napisał(a):leee moj ojciec
Precel napisał(a):to powiedz co wojsko ci da
9 miesiecy chlania i cpania
czyli de fakto
9 miechow straconych
Patriota napisał(a):Wiec dresik wclae zle nie mysli, poszedl by na 9miechow,
racja wojsko jest dla niepoważnych ludzi ale każdy ma prawo do własnych poglądów przecieżPatriota napisał(a):Domyslam sie, ze zaraz po mnie pojedziecie, bo najprawdopodobniej nie zrozumiemy sie i zostane wysmiany za swoje roche inne poglady. Trudno...
fluid napisał(a):prog napisał(a):leee moj ojciec
ile to bylo lat temu????
ja mowie o DZISIEJSZYM wojsku
t0d napisał(a):że żona z dwójką dzieci nie głoduje
Patriota napisał(a):. Nadal bylbym tchorzliwy i paniczny dzieciak.
Patriota napisał(a):zle sie wyrazilem.
Arobar napisał(a):jaki się stopień dostaje
Precel napisał(a):t0d napisał(a):że żona z dwójką dzieci nie głoduje
tylko takie przygody moga sie skonczyc ze bedzie wdowa wiec nei wiem czy to takie fajne![]()
a górnicy zjeżdzając do pracy również mogą zginąć - piloci samolotów też. ba! idąc po migawkę (dla osób spoza Łodzi: bilet okresowy) na krańcówkę (dla osób spoza Łodzi: pętlę) można zginąć - sam mało tak nie skończyłem więc takie biadolenie że ktoś może owdowieć nie ma według mnie sensu
t0d napisał(a):wiem że baza jest trochę inna - ale zauważ że te 27 osób zginęło w ciągu ostatnich kilku lat - a przed tymi świętami, w ciągu paru dni
t0d napisał(a):nie przepadam za liczeniem odchyleń standardowych czy wariancji
t0d napisał(a):wniosek: wyjazd na misję wojskową, w przypadku Polaków, może być bezpieczniejszy od korzystania z dróg publicznych - dlatego statystyką tutaj podpierać się nie powinno
Patriota napisał(a):potracony przez karetke (Lodzka np.).
Patriota napisał(a):I jezeli taka przedwczesna smierc jest komus pisana
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości