Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 windows 98 włóż dysk startowy • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Replay Music • Replay Media Catcher • NoScript • K7 AntiVirus Premium • Bandizip • Monkey′s Audio • Media Player Classic Home Cinema Portable • Media Player Classic Home Cinema • Trillian
witam uzytkowniklow forum a szczegolnie windziazy od 98 mam problem z tym systemem podczas przywracania obrazu dysku nortonem gohstem wystapil spadek napiecia i komp sie z resetowal i podczas uruchamania wola o dysk startowy:( zwiazku ztym mam pytanie czy jak teraz wloze dysk startowy do napedu czy komp sie odpali czy trzeba bedzie format zrobic pozdrawiam czekam na odpowiedz
bialykiel napisał(a):podczas przywracania obrazu dysku
bialykiel napisał(a):bedzie format
Inaczej jakby miał byc obraz przywrócony. Jeśli nawet format nie byłby robiony to i tak cały system jest nadpisywany więc ten format nic nie szkodzi. Więc
a moze ktos mi powiedziec co zrobic krok o kroku zeby przywerocic system z obrazu jak jestem na etapie gdy komp wola mi o dysk startowy podczas wlanczania poniewaz nigdy nie robilem takich rzeczy i nei bardzo mam pojecie jak sie do tego zabrac