Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 ubezpieczenie przesyłki • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Glary Disk SpeedUp • Glary Disk Cleaner • Glary Quick StartUp • Glary Registry Repair • Glary Utilities Portable • Glary Utilities • PotPlayer • Free Music & Video Downloader • YT Downloader
ale tu nie chodzi o sam krzem tylko reszte elementów , w tym wypatku pamięci (o ile tu chodzi o pamięci jak pisałeś)
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery, gdyż zabezpieczenia ich wątłe, a podatnośc na buffer overflowy ogromna. I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą pakiety w kubłach, a tam będzie płacz, zgrzytanie zębów, 404 i request timeout.
dobra nie kłucic mi się tu bo temat zostanie zamknięty, a karta powinna wrócić jeszcze w tym tygodniu i zobaczymy
[ Dodano: Dzisiaj o 22:01 ] mam już kartę, uszkodzenie powstało napewno nie z mojej winy to dlaczego ja mam ponosić koszty?
jak mu zasugerowałem że włączył kartę na "zimno" to powiedzial żebym zakładał ogrzewanie do paczek, a ponieważ w aukcj napisałem ze podkręcałem kartę to ciagle mi wmawiał ze to od UWAGA!!! "rasowania" karty