przez KordiEJ 29 Cze 2011, 18:48
Witam moj problem jest nastepujacy. Mam zestaw Glosnikow 5.1 Logitech X-540 od 2 lat i nie mialem z nimi zadnego problemu pare dni temu gdy przelozylem komputer do nowej obudowy i podpiolem do karty dzwiekowej ktora mialem zintegrowana na plycie asusa lewy przedni glosnik zaczol mi trzeszczyc szczegolnie jak ogladam filmik na YT w HD i sa jakies wysokie tony to tak piszczy ze to koniec !! Kupilem nowy procesor ram no i co sie z tym wiaze Plyte glowna wlozylem do obudowy podpiolem i bylo ok po 2 dniach to samo i jeszcze gorzej, nawet bym powiedzial, teraz trzeszczy centralny i lewy przedni, bas jest plytki jak cholera a glosniki pierdza sobie jak chca czasami jest ok czasami nie jak kombinuje w ustawieniach VIA HD Audio Deck to zrobie glosniej bas ale dalej jest plytki a glosniki na wysokich tonach pierdza jeszcze bardziej kombinowalem z wtyczkami i wgl. podlaczalem glosniki do MP3 to samo korektor nie pomaga ;/ Płyte główną mam ASUS M4A88T-M/USB3 sadze ze to nie wina oprogramowania ani karty dzwiekowej chyba glosniki sa walniete chce kupic nowe ale jeszcze chcialbym uslyszec opinie od kogos z was co z nimi jest z gory dziekuje. Pozdrawiam
ASUS M4A88T/USB3 | AMD Phenom II x4 955 BE 3.2GHz | Kingston 4 Gb 1333MHz | MSI Radeon HD 6850 1GB DDR5 256bit Cyclone Power Edition | Maxtor 320 GB | Chieftec (CTG-500-80P) 500W | LG SuperMulti DVD+/-RW GH22NS50 bulk black | SilentiumPC Brutus | Windows 7 Ultimate x64