Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 trackmania samochody • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Loom – Video Recorder for Chrome • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • AIMP • Far Manager • Bulk Image Downloader • Universal Media Server • Garden Planner
Mam pytanie gdzie mam wypakować samochody do trackmani nations eswc
(sciągałem z www.trackmania-carpark.com ) nie wiem gdzie mam to wypakować żeby działało
Help!!!!!
" Elo, Miłość, Przyjaźń, Dobre Słowo, tego nauczyłem sie żyjąc hardcorowo " "Z Butów wystaje ci słoma, to ja jeden na milion, ty jeden z miliona"
Niedaleko od Krakowa leży miasto Częstochowa, dzieją się tam różne rzeczy, zakonnice mają dzieci I kup sobie chamie medalik na szyje, nic Ci się nie stanie i tramwaj nie zabije, I kup sobie chamie obrączkę na rączkę, nie będziesz chorował na kiłe i rzeżączkę. Medalikarz mądra głowa, niech nam żyje Częstochowa, czy za dyche, czy za piątkę kupisz chamie tu pamiątkę, a pamiątka z Częstochowy to karabin maszynowy !