<=== WWW
 <=== WWW 

. a pytanie - co to jest Ford Island?? jak zdobyłem rangę (chyba Pro) to mi wyświetliło że odblokowałem Ford Island ............................................................
 . a pytanie - co to jest Ford Island?? jak zdobyłem rangę (chyba Pro) to mi wyświetliło że odblokowałem Ford Island ............................................................

co do ford island... bedzie trzeba poszukac i poczytac:)
 co do ford island... bedzie trzeba poszukac i poczytac:)
 <=== WWW
 <=== WWW 

<=== WWW
 <=== WWW 

mp3 nie beda zajmowaly dodatkowego miejsca na HD
  mp3 nie beda zajmowaly dodatkowego miejsca na HD

Podziałało
 Podziałało  Do momentu przejścia na poziom Champion miałem w garażu Lamborghini Gallardo Spyder i Lamborghini Miura.. więc dokupiłem sobie Murcielago
 Do momentu przejścia na poziom Champion miałem w garażu Lamborghini Gallardo Spyder i Lamborghini Miura.. więc dokupiłem sobie Murcielago  Dostałem potem wiadomosc, ze jestem prawdziwym miłosnikiem Lamborghini i wyscigi mi się odblokowały
 Dostałem potem wiadomosc, ze jestem prawdziwym miłosnikiem Lamborghini i wyscigi mi się odblokowały  
 Mianowicie kupiłem sobie Triumfa (motor) ponieważ pewien wyścig go wymagał.. Rozpocząłem wyścig ale sięokazało ze nie da rady (wyscig typu proba prędkości), wiec pomyślałem sobie że może któryś z zakładów tunerskich będzie miał w swojej palecie ofert, tuning Triumfa, miałem racje, ztuningowałem jego osiągi na maxymalnym szczeblu. Ponowiłem próbe przejścia wyścigu, już po tuningu, udało sie, potem rozpocząłem koljny wyścig motorami. I tam zauważyłem coś dziwnego. Triumf po tuningu powinien smigac 175mil/h a rozpędzał sie tylko do 149mil/h.. A co najdziwniejsze (jako ze ja zawsze smigam na full gazie
 Mianowicie kupiłem sobie Triumfa (motor) ponieważ pewien wyścig go wymagał.. Rozpocząłem wyścig ale sięokazało ze nie da rady (wyscig typu proba prędkości), wiec pomyślałem sobie że może któryś z zakładów tunerskich będzie miał w swojej palecie ofert, tuning Triumfa, miałem racje, ztuningowałem jego osiągi na maxymalnym szczeblu. Ponowiłem próbe przejścia wyścigu, już po tuningu, udało sie, potem rozpocząłem koljny wyścig motorami. I tam zauważyłem coś dziwnego. Triumf po tuningu powinien smigac 175mil/h a rozpędzał sie tylko do 149mil/h.. A co najdziwniejsze (jako ze ja zawsze smigam na full gazie  ) to on sam zaczął przyspieszać.. czasem do 170, czasem do 160.. w kazdym bądz razie samoczynnie przyśpieszał o nieregularne prędkości..
) to on sam zaczął przyspieszać.. czasem do 170, czasem do 160.. w kazdym bądz razie samoczynnie przyśpieszał o nieregularne prędkości..
 Bo dla mnie to czarna magią
 Bo dla mnie to czarna magią  (no chyba że na dotarciu jest
 (no chyba że na dotarciu jest  )
 ) 

tzn, czy skrecasz i czy jest podgorke. mam stuningowane ferrari gto  ktore powinno jakos 330 jechac a max jechalem 312.
  tzn, czy skrecasz i czy jest podgorke. mam stuningowane ferrari gto  ktore powinno jakos 330 jechac a max jechalem 312.

tzn, czy skrecasz i czy jest podgorke

<=== WWW
 <=== WWW 

chyba nie zabardzo
  chyba nie zabardzo

<=== WWW
 <=== WWW 

system metryczny to mozecie pisac tylko w tych jednostkach

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 22 gości