Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

sdram • programosy.pl

• Ogłoszenie:

sdram

Dyskusje na tematy związane z problemami sprzętowymi - komputery, podzespoły, akcesoria... oraz sprzęt RTV

SDRAM

Postprzez ziomal16ck 09 Gru 2007, 15:51

reklama
siemanko chcialbym sie was zapytac co mi ramy dadza bo mialem 256 ale dokupilem jeszcze 2x128 i mam w sumie 512 i co one mi dadza?
"Żyjmy tak jakby jutra miało nie być"
Jesli ktos moze to niech nie podaje mi linkow na rs tylko gdzies gdzie limitow nie ma :)
Awatar użytkownika
ziomal16ck

Dołączenie: 16 Wrz 2007, 01:17

Postprzez razor_71 09 Gru 2007, 16:06

dość dziwny post :) wydajność się zwiększy ! :D nie jakoś baaardzo ale lepiej niż przy 256 MB Ram'u :)
I'm the good guy here to save your world
Awatar użytkownika
razor_71
~user

Dołączenie: 15 Sie 2005, 11:31
Miejscowość: Wrocław
Pochwały: 79

Postprzez ziomal16ck 09 Gru 2007, 16:19

ale co komputer bedzie lepiej chodzil?

i jeszcze co ramy daja do gier?
"Żyjmy tak jakby jutra miało nie być"
Jesli ktos moze to niech nie podaje mi linkow na rs tylko gdzies gdzie limitow nie ma :)
Awatar użytkownika
ziomal16ck

Dołączenie: 16 Wrz 2007, 01:17

Postprzez razor_71 09 Gru 2007, 16:26

no zasadniczo pamięć operacyjna inaczej RAM - mieści w sobie załadowane sterowniki i inne usługi środowiska Windows , więc jest zapotrzebowanie na dużą jej ilość (dziś absolutne minimum to 512 MB) ; komputer.....praca w XP będzie przyjemniejsza , gry są jak wiadomo "ramożerne" ale jak masz słaby procesor i kartę graficzną to sama ilość ramu nie wpłynie na zwiększenie wydajności :)

Autor postu otrzymał pochwałę
I'm the good guy here to save your world
Awatar użytkownika
razor_71
~user

Dołączenie: 15 Sie 2005, 11:31
Miejscowość: Wrocław
Pochwały: 79

Powróć do Hardware

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości