Witam,
Mam ten monitor 1,5 roku i od dłuższego czasu już po prostu mu odwala. Mianowicie, gdy jestem na PC (bo ma też tuner TV a tam nic takiego nie ma miejsca) to monitor potrafi non stop "migać". Czyli jakby zmieniał rozdzielczość, roi się czarny ekran i pojawia się pulpit\gra\czy coś co mam włączone... Trwa to około 3 sekundy. Wygląda to jakby chciał zmienić odświeżanie albo rozdzielczość... Nie mam pojęcia czemu tak się dzieje, ale potrafi przez miesiąc tak nie robić, a potrafi jednego dnia (jak dzisiaj) wkur..... mnie do czerwoności bo robi tak od rana co kilka minut takie "cykle" :mad2: Zastanawiam się czego to może być wina? Sterowników do tego monitora nie mogę znaleźć. Może to sterowniki od AMD robią jakiejś problemy? Staram się być na czasie i instaluje kolejno nowe które wychodzą, ale nie jestem w stanie powiedzieć czy były takie na których nie robiło to wcale. Grafe mam Radosława od Powercolora 4890 PCS+. Ktoś ma pomysły czego może być to wina? Zastanawiam się czy słać go na gwarancje (jest jeszcze pół roku)? Bo równie dobrze może to u nich w ogóle tak nie robić, a do mnie wrócić i zacząć "koncert", także nie wiem czy jest sens...
Pozdrawiam,
Karol