Na tym forum najczęściej znajduje miłą pomoc więc odważę się poprosić o pomoc także w sprawie dziwnego problemu, który mam od niedawna.
Na początku tego wcale nie zauważyłem, ale potem sprawdziłem to dokładniej i mój komputer zdaje się "nie rysować" dobrze.
Chodzi mi o to, że w ms paint / photoshop / flash (W każdym programie da się zauważyć ten błąd.) Kiedy rysuje linię powoli, wygląda tak (Po prawej stronie obrazka) jak narysuję ją szybko, to wygląda trochę bardziej gładko (Po lewej stronie obrazka).

Najdziwniejsze jest to, że to się dzieje przy rysowaniu myszką jak i tabletem graficznym. Sprawdziłem na drugim komputerze i tam wszystko działa o.k. Chociaż nawet tutaj postanowiłem zrobić format i sprawdzić na czystym systemie. Nawet to nie pomogło. Zaczynam się obawiać, że mam jakiś problem z kartą graficzną. Nigdy się z takim czymś nie spotkałem proszę o pomoc

Dodano 13.01.2014 13:08:27:
Poszperałem trochę i okazuje się, że na komputerze, gdzie wszystko dobrze działa są sterowniki "Wacom Router Mouse" do tabletu i dobrze działa, lecz do myszki wyskakują sterowniki "HID-Compliant Mouse" i myszka ta źle działa (są te krzaczkowane kreski). Zauważyłem, że na moim głównym komputerze sterowniki i do myszki i do tabletu to "HID-Compliant Mouse".
Myślę, że te sterowniki "HID-Compliant Mouse" są przyczyną gorszego działania myszki i tabletu. Jak mogę się ich pozbyć ? Na laptopie, gdzie tablet dobrze działa jest system Windows 7 32bit, a na głównym komputerze jest Windows 7 64bit. Czym mogę zastąpić wadliwe sterowniki HID ? Instaluję sterowniki do tabletu ale to nic nie daje, a do myszki takich nie mam. (Myszka to Logitech M325).