Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

proszę sprawdzić mi loga.problem z antywirem • programosy.pl

• Ogłoszenie:

proszę sprawdzić mi loga.problem z antywirem

Bezpieczeństwo systemów, usuwanie wirusów, dobieranie programów antywirusowych. Obowiązkowe logi w tym dziale: trzy z FRST + Gmer.

Proszę sprawdzić mi loga.Problem z antywirem

Postprzez pascal 08 Kwi 2006, 00:18

reklama
No dobrze, zainstalowałam firefoxa ale nie wiem za bardzo jak go używać. Zmieniłam domyśną przeglądarkę na firefoxa ale nie wiem co dalej? mam jakos zablokowac explorera skoro jest taki dziurawy?
pascal
~user

Dołączenie: 24 Lip 2005, 21:45

Postprzez Bieniol 08 Kwi 2006, 00:21

Po pierwsze to dlaczego założyłeś nowy temat?
Tam trzeba było pisać: http://forum.programosy.pl/prosze-sprawdzic-mi-logaproblem-z-antywirem-vt37750.html :evil:
Po drugie:

pascal napisał(a):mam jakos zablokowac explorera skoro jest taki dziurawy?

Nic nie blokujesz... po prostu używasz już teraż FireFoxa :) A IE niech sobie siedzi nieużywany na kompie :)
IE sluzy do przegladania internetu z twojego komputera i na odwrot !!
"...Everybody's going to the party have a real good time..."
Awatar użytkownika
Bieniol
~user

Dołączenie: 16 Gru 2005, 21:23
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 65

Powróć do Bezpieczeństwo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości