Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
problem z napisami • programosy.pl

• Ogłoszenie:

problem z napisami

Miejsce dla każdego kinomanka. Zwiastuny, opinie, recenzje, efekty specjalne. Kochasz Kino - weź udział w dyskusji :)

Problem z napisami

Postprzez daroou 10 Maj 2007, 21:15

reklama
W best playerze i VLC playerze niektóre napisy wyświetlają się dopiero od połowy.Subedit wiesza mi sie jak tylko go włącze a allplayer wogóle nie wyświetla mi napisów (może nie wiem jak je włączyć?)Doradzi mi ktoś co moge zrobić aby oglądnąć film z tymi napisami??
daroou
~user

Dołączenie: 24 Lut 2007, 00:02
Pochwały: 1

Postprzez nanoo 11 Maj 2007, 22:28

daroou napisał(a):wyświetlają się dopiero od połowy

od połowy filmu?
pewnie w pliku z napisami jest błąd: źle określone są sekundy/klatki filmu, w których mają być wyświetlane napisy. Jaki to film?

daroou napisał(a):a allplayer wogóle nie wyświetla mi napisów (może nie wiem jak je włączyć?)

wystarczy, że plik tekstowy z napisami będzie w tym samym folderze co flim i będzie miał taki sam tytuł jak film (allplayer otworzy go automatycznie)
Kto stoi w miejscu, ten się cofa...
"Linux is like a wigwam: no windows, no gates and an apache inside ..."
Awatar użytkownika
nanoo
~user

Dołączenie: 28 Kwi 2007, 19:33
Miejscowość: Vouf
Pochwały: 44

Powróć do Filmy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości