kodekiem audio(przynajmniej tak myślę).Niedawno zmieniłem płyte główną oraz procesor, podczas odtwarzania filmu(bylejaki format) obraz skacze i wygląda to trochą jak przyśpieszony pokaz slajdów.Na początku myslałem że to problem z kodekami video więc poinstalowalem pare i posprawdzałem różne konfiguracje, jednak wszystkie próby miały podobny efekt.Pomyślałem że przetestuje kodek audio i gdy w ustawieniach wyłączę go i właczę film to obraz jest płynny(lecz nie ma dźwięku).Podam teraz moją konfiguracje sprzętową:płyta główna - Soltek SL-67FV(karta dżwiekowa zintegrowana);procesor - celeron 800MHz - 128MB RAM ; karta graf. - Riva TNT2 32 MB Uważam że to nie wina sprzetu tylko oprogramowania lub konfiguracji windows(posiadam xp professionala z service packiem 2).Sterownik Audio to:Kontroler VIA AC'97 Audio... proszę o pomoc

:D:D
:D:D

sprawdzilem tym programem od Batonna i pisze ze kodeki sa zainstalowane...czy można coś jescze z robić
 sprawdzilem tym programem od Batonna i pisze ze kodeki sa zainstalowane...czy można coś jescze z robić  
   )?
 )?
 Mam jescze jedno pytranie czy isynieje tam opcja właczenia napisów?przy niektórych filmach napisy włączaja sie automatycznie lecz przy niektórych nie.
 Mam jescze jedno pytranie czy isynieje tam opcja właczenia napisów?przy niektórych filmach napisy włączaja sie automatycznie lecz przy niektórych nie.