Aktualizacje na programosy.pl: Garmin Express • HWMonitor • Black Menu for Google • Grammarly for Chrome • DriverEasy • Argente Startup Manager • Argente - Uninstall Manager • Argente Disk Cleaner • Argente Registry Cleaner
Mam problem z klawiaturą. Problem wygląda tak że nie umiem napisac "ci"(oczywiście chodzi mi o te "ci" miękkie). Inne litery pisze ź ż itp ale ci nie. Pomóżcie bo to mnie już doprowadza do szału. Odrazu mówie że myślałem że to zpowodu że jest stara. Ale nie bo kupiłem nową i dalej to samo. Proszę o pomoc.
zapewne masz karte graficzna ATI, a co za tym idzie zainstalowane CCC
wejdz co CCC (Catalyst Control Center) => klawisze dostępu (hotkeys) i tam wyłącz po prostu wszystkie skróty klawiszowe, po czym zapisz zamiany i uruchom ponownie kompa
OK;) Nawet o tym nie pomyślałem. Już wszystko w porządku prawie w porządku bo kupiłem klawiature multimedialną A4T EVO Slim Moon i mam 6 przycisków tam głośność itp. Tylko że jest taki problem że słucham muzyki i mam przycisk play/stop przyciskam go by zatrzymać a tu mi piosenka od początku leci jak bym znów dał play. To błąd techniczny czy da się coś z tym zrobić??