Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Problem z javą • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: OCCT • K-Lite Codec Pack Basic • K-Lite Codec Pack Standard • K-Lite Mega Codec Pack • K-Lite Codec Pack Full • Vivaldi Portable • Vivaldi • EventSentry • Media Player Classic Home Cinema
Miałam zainstalowaną Jave 6, ale była "za nowa" dla kursów internetowych, więc chciałam ją odinstalować ale się nie dało. Usunęłam, więc folder sama, teraz jak naciskam w panelu sterowania na "Java" to wyskakuje : nie można odnaleźć określonego pliku. C:\Program Files\Java\jre6\bin\javacpl.exe. Co mam zrobić żeby wszystko było dobrze i nic takiego nie wyskakiwało?????
Dziękuję za program, ale niestety nadal się pojawia ten sam komunikat. Gdybym nie usuwała ręcznie folderu wszystko byłoby ok. No niestety...
Czatałam w internecie teraz i chyba wiem jak rozwiązać problem. Jeśli ktoś ma zainstalowaną jave 6 to bardzo proszę gdyby można było przeslać mi na email : paulina100892@o2.pl ten plik javacpl.exe co się znajduje w folderze Java\jre6\bin\javacpl.exe
Wiem jak rozwiązać mój problem na 100%, bo się dowiedziałam od kolegi.
Bardzo bym prosiła o przesłanie mi na email całego folderu z Javą 6. Gdy skopuję ten cały folder do swojego to będzie już ok i naprawię mój komputer. Bardzo proszę