Cześć, mam taki jeden problem, a mianowicie od jakiegoś +/- miesiąca zmagam się z problemem z "internetem". Problem polega na tym, że jakość sygnału/połączenia jest "znakomita", mam 40mb/s, a po jakimś czasie od włączenia komputera najpierw internet działa jak powinien, a potem pojawiają się problemy, że np. nie mogę wejść na żadną stronę, serwery cs:go, połączyć się do ts-a na kanał itp. Przy stronach standardowo wyskakuje okienko: Brak połączenia z internetem/Nie można nawiązać połączenia z internetem itp. Tak jak wspomniałem problem występuje od jakiegoś miesiąca i nie wiem czym to jest spowodowane. Internet mam z vectry i tamtejsi eksperci mówią, że u nich wszystko jest OK. Nie wiem w czym leży problem. Internet działa tak samo słabo z kabla jak i wi-fi. Oczywiście są momenty kiedy działa poprawnie, ale niestety przeważają wyżej wspomniane problemy z załadowaniem nawet najprostszej strony. Najgorsze, dziwniejsze jest to, że z wierzchu wszystko wygląda dobrze. Speed-testy wykazują duże skoki, najmniej miałem około 4-5, a najwięcej 25mb/s. Liczę, że ktoś z Was miał podobny problem lub po prostu będzie w stanie mi jakoś pomóc. Z góry dzięki!