Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 problem z dyskiem • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: FreeCAD • PanoramaStudio • CrystalDiskInfo Portable • CrystalDiskInfo • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • uBlock Origin • ReSharper
witam mam pewien problem z dyskiem twardym a mianowicie wirusy zaatakowaly mojego kompa tak ze nie dalo rady odpalic windowsa nawet w trybie awaryjnym wiec wpadlem na pomysł zeby podłaczyc dysk do drugiego kompa i przeskanowac go antywirusem ktory miałem na nim zainstalowany ale kiedy podłączyłem dysk i załadował sie windows okazało sie ze dwie z trzech partycji sie jakby "scaliło" i zadna z nich nie chciała sie otworzyc postanowiłem sformatowac dysk i wgrac widowsa od nowa ale wykrywa mi tylko jedną partycje na ktorej nie da sie zainstalowac systemu bo przy kopiowaniu plikow potrzebnych do instalacji wyskakują błedy ze nie mozna skopiowac kilku z nich i instalacja nie moze byc kontynułowana