plyta glowna to :
Nazwa płyty głównej Sony Corporation Q3-Project
jest cos takiego jak network boot i legacy flopy drives(rozkminiam ze to dyskietki) a do usb niema ;/
Da rade zainstalowac tu nowy system jesli tak to prosze o dokladne info bo szczerze mowiac nigdy nawet dyskietki startowej nie robilem
Serdecznie dziekuje za wszelaka pomoc i prosze o naprawde jesli to mozliwe rospisanie krok po kroku
PS dysponuje 2 komputerem stacjonarnym...(jesli to pomoze)
Tak jeszcze kombinuje czy dalo by rade zrobic tak mam 2 partycje (dysk 35 gb mam 5 na c i reszte na d chcem zeby bylo, 10 na c i reszta na d)
na partycje D zgrac z plytki pliki (tylko wlasnie niewiem czy to pujdzie w ten sposob) uruchomic kompa z wiersza polecen w iwerszu wpisac to co trzeba zeby ruszyla instalacja i chyba bedzie sie instalowalo tak jak z plyty + ten niebieski ekran , czy sie myle? zainstalowac nowego windowsa z partycji D na dysku C , po zakonczeniu instalacji zgrac na c pliki windowsa z plyty i uruchomic instalacje windy zeby podizelic dysk d powiedzmy dac 20 gb a reszty nieprzypisywac stworzyc partycje i wyjsc z instalacji windy wejsc normalnie w swierzego windowsa sformatowas partyscje d jako ntfs zgrac pliki z plyty z partycji c na d i teraz usunac partycje c i dodac do niej te nieprzypisane gb i zainstalowac winde
tylko niewiem czy to tak poleci doradzcie mi cos ...