i tyle wam powiem
 i tyle wam powiem

***HoPeNcJuSz*** napisał(a):czy korzystalisce kiedys z tleny to jest dopiero lipa jest 100 razy gorszy od zwyklego gadaulca

a wracając do temat to
 a wracając do temat to   :shock:
  :shock:    nie mogli chociaż sprawdzić co jest na kopmie - słowo daje ci złodzieje robia sie coraz bardziej głupi
  nie mogli chociaż sprawdzić co jest na kopmie - słowo daje ci złodzieje robia sie coraz bardziej głupi  

.... Osobiscie mam wielką nadzieje że tym razem policja stanie na wyskokości zadania i odzyska skradziony komputer...Całe Power GG to był/jest kawał solidnie odwalonej roobty i cholernie szkoda by było aby to wszystko sie zmarnowało przez jakiś d*****
 .... Osobiscie mam wielką nadzieje że tym razem policja stanie na wyskokości zadania i odzyska skradziony komputer...Całe Power GG to był/jest kawał solidnie odwalonej roobty i cholernie szkoda by było aby to wszystko sie zmarnowało przez jakiś d*****  .....
..... 

. Nie jestem pewien co do jego zwiazku  z PGG, ale prawdopodobnie tak bylo (jesli nie to przepraszam, darujcie sobie w tym wypadku powyzsze slowa).  Nic jednak nie zmienia dla mnie brak sniffera, wystarczy przejrzec poszczegolne dzialy na stronie domowej projektu - password readery itd. itp. - no pieknie. Przepraszam ale czy to ma byc program rozszerzajacy mozliwosci komunikatora, czy tez moze cos wiecej ? Osad intencji autora pozostawiam jednak do jego wlasnych przemyslen...
. Nie jestem pewien co do jego zwiazku  z PGG, ale prawdopodobnie tak bylo (jesli nie to przepraszam, darujcie sobie w tym wypadku powyzsze slowa).  Nic jednak nie zmienia dla mnie brak sniffera, wystarczy przejrzec poszczegolne dzialy na stronie domowej projektu - password readery itd. itp. - no pieknie. Przepraszam ale czy to ma byc program rozszerzajacy mozliwosci komunikatora, czy tez moze cos wiecej ? Osad intencji autora pozostawiam jednak do jego wlasnych przemyslen... 

Paul napisał(a):najlepszy jest wpkontakt i tyle wam powiem
dzięki szyfrowaniu SSL masz pewność całkowitej dyskrecji i bezpieczeństwa swoich rozmów
http://kontakt.wp.pl/.?_err=1&ticket=6189163681490528JHvjPOK2S9wSDJSXLJWRV2GO7bbRYsiDZN3olqPYvdSPW0cu%2FeZSozKUZW%2FRFTKao4mPdI3pwLN3n0ix2tKrXhgZoLkmNpEx0ZbfgUc1CxtnfyMiv49ojKLZ%2F6R1rXaf 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości