Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Pobierana moc • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Mozilla Firefox • Beyond Compare • Brave Browser • BurnAware Free • UFS Explorer Professional Recovery • VidMasta • Lucion FileCenter • SoundVolumeView • Sigil
Jaką moc będzie pobierał mój komputer w momencie gdy np gram w nową wymagającą grę? Oto podzespoły kompa: zasilacz Corsair 620W, płyta Gigabyte GA-X48T-DQ6 DDR3, procesor Intel Core 2 QUAD Q9550 4x2,83GHz 12MB, grafika ZOTAC GF9800 512MB DDR3, RAM 2x2GB, dysk Seagate 250GB SATAII. Dziękuję!!!
Wstawiłem to pytanie gdyż myślałem, że można to gdzieś odczytać, że jest taki program który pozwoli odczytać pobór prądu przez poszczególne podzespoły. Niestety, nie posiadam takiego amperomierza który wskazywałby prąd kilku amperów, ale wykorzystując licznik poboru energii obliczę sobie wszystko.