Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

możnaby przykleić jakiś art o dawaniu plusów • programosy.pl

• Ogłoszenie:

możnaby przykleić jakiś art o dawaniu plusów

Opinie, sugestie, pomysły odnośnie strony oraz Forum Programosy.
Tutaj również znajdziesz ważne informacje od zarządu Forum.

Możnaby przykleić jakiś art o dawaniu plusów

Postprzez FoKuZ 09 Lut 2006, 00:33

reklama
Wpadłem na taki pomysł aby Przykleić jakiś art o dawaniu plusów bo widziałem wiele tamatów na które ktoś odpowiedział i autor tematu napisał Dziękuje wam a nie dał plusów a taki plusik przydał by się.
...To do czego dąże to nie tylko pieniądze wiedza że dobrze wiem a nie sądzę miłość chcę dostać i okazać serce, chyba nic więcej tam odnajdę szczęścię...
Awatar użytkownika
FoKuZ
~user

Dołączenie: 04 Lut 2006, 22:37
Miejscowość: wiesz że to jest najleprze forum na świecie?
Pochwały: 3

Postprzez jeff 09 Lut 2006, 00:35

nie robmy piaskownicy - przynajmniej ja nie pomagam TYLKO dla plusów - kto bedzie chciał to da 8) 8)
jeff

Postprzez kokos 09 Lut 2006, 00:37

@FoKuZ
jak dla mnie to byloby zbedne ;) siedisz tu tylko dla plusów?? bo ja nie.
moge sie nameczyc... i nie musze dostac +. mam to gleboko... czy ktos mi go da czy nie.
gdyby zalezalo mi tylko na plusach to nie podawalbym nikomu linkow do muzyki ;)
Image
Piłka nożna bez kibiców jest niczym.
Awatar użytkownika
kokos
~user

Dołączenie: 24 Paź 2005, 18:05
Miejscowość: WLKP
Pochwały: 66

Postprzez FoKuZ 09 Lut 2006, 00:48

nie robmy piaskownicy - przynajmniej ja nie pomagam TYLKO dla plusów - kto bedzie chciał to da

kokos88 napisał(a):@FoKuZ
jak dla mnie to byloby zbedne siedisz tu tylko dla plusów?? bo ja nie.
moge sie nameczyc... i nie musze dostac +. mam to gleboko... czy ktos mi go da czy nie.
gdyby zalezalo mi tylko na plusach to nie podawalbym nikomu linkow do muzyki

No w sumie to tak przepraszam za tą głupią wypowiedź ale nie pomyślałem za bardzo najlepiej niech zamknie ktoś ten temat.
...To do czego dąże to nie tylko pieniądze wiedza że dobrze wiem a nie sądzę miłość chcę dostać i okazać serce, chyba nic więcej tam odnajdę szczęścię...
Awatar użytkownika
FoKuZ
~user

Dołączenie: 04 Lut 2006, 22:37
Miejscowość: wiesz że to jest najleprze forum na świecie?
Pochwały: 3

Postprzez jeff 09 Lut 2006, 00:49

tak jak jest niech zostanie

EOT
jeff

Powróć do Użytkownicy o Programosy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości