Witam, mam wielki problem. Zakupiłam notebooka z Windowsem 8. Od jakiegoś czasu wyskakuje mi tzw. blue screen. Dokładny komunikat: Komputer napotkał problemy i zostanie uruchomiony ponownie. a dokładniej na dole jest napisane, że problem jest MEMORY MANAGEMENT. Nie mam pojęcia co może być przyczyną, szukałam na forach, na angielskich stronach, na stronie Microsofta, ale to mi nic nie mówi... Problem powtarza się ostatnio coraz częściej. Podejrzewam, że mój wspaniały brat zdążył go zawirusować, od jakiegoś czasu wyskakują mi w Chrome okienka z reklamami, poza tym włącza się coś o nazwie RegClean Pro, błędów komponentów Com i ActiveX jest około 150, systemu 30. Nie mam pojęcia, co to, skąd to. Komputer regularnie czyszczę przez CCleaner i gdy skończyła się testowa wersja niedawno McAfee zainstalowała Avasta, myślałam, że tyle starczy na jakąkolwiek ochronę. Na angielskim forum pisali, że problem z tym MEMORY MANAGEMENT można rozwiązać, wymieniając pamięć, mam nadzieję, że to nieprawda. Błagam, pomóżcie, jak potrzeba tego raportu OTL, to właśnie się robi, wkleję.