Procesor:
AMD Athlon 64 X2 3800+ (2.0GHz, 1MB, 65W) BOX /AM2/
290 zł
Płyta główna:
ABIT KN9
255 zł
Pamięć RAM:
Kingston 1GB PC667 CL5
199 zł
Dysk twardy:
Seagate 250GB 7200rpm 16MB cache SATAII Barracuda 7200.10
255 zł
Karta graficzna:
Sapphire Radeon X1950Pro 256MB DDRIII /256bit/ HDTV 2xDVI
630 zł
Napęd FDD:
Alps 1.44MB
25 zł
Nagrywarka DVD:
Pioneer DVR-112D (ivory)
140 zł
Zasilacz:
Chieftec 400 W (400-101) 12cm Fan
165 zł
 ja tam ostatnio zaplacilem 80 zl za fajna czarna obudowe jutro odbieram wlasnie tego pioniera 112d (tego co ci polecilem)
 ja tam ostatnio zaplacilem 80 zl za fajna czarna obudowe jutro odbieram wlasnie tego pioniera 112d (tego co ci polecilem) 

pieszczoch napisał(a):Nie, nie mam żadnych części wszystko oddaję siostrze.
 ?
  ?

Wielki dzięki. A co myślicie o płytach Asusa i kartach geforce bo jak widzę polecacie w większości grafę radeona. Czy zasilacz modecom 350W wystarczy do tego rodzaju sprzętu a jeszcze jedno czy do tych nowych kart graficznych można podłączyć stare (nie LCD) monitory bo patrząc na wyjścia w tych kartach to raczej nie. Dzięki za odp.
 Wielki dzięki. A co myślicie o płytach Asusa i kartach geforce bo jak widzę polecacie w większości grafę radeona. Czy zasilacz modecom 350W wystarczy do tego rodzaju sprzętu a jeszcze jedno czy do tych nowych kart graficznych można podłączyć stare (nie LCD) monitory bo patrząc na wyjścia w tych kartach to raczej nie. Dzięki za odp. 

pieszczoch napisał(a):Tak mysz, klawiturę i monitor mam dzięki za zestaw jest w czym wybierać czekam nadal na nowe propozycje ponieważ przedział cenowy wzrósł do 2500złWielki dzięki. A co myślicie o płytach Asusa i kartach geforce bo jak widzę polecacie w większości grafę radeona. Czy zasilacz modecom 350W wystarczy do tego rodzaju sprzętu a jeszcze jedno czy do tych nowych kart graficznych można podłączyć stare (nie LCD) monitory bo patrząc na wyjścia w tych kartach to raczej nie. Dzięki za odp.
pieszczoch napisał(a):przedział cenowy wzrósł do 2500zł\
pieszczoch napisał(a):A co myślicie o płytach Asusa i kartach geforce bo jak widzę polecacie w większości grafę radeona.
pieszczoch napisał(a):Czy zasilacz modecom 350W wystarczy do tego rodzaju sprzętu

Precel --> po co mu stacja dyskietek Rolling Eyes ?

http://www.proline.pl/shop.php?prodid=MSI+K9N4+ULTRA-F
Nie. Chieftec to solidna firma i conajmniej 450W potrzeba
 piszesz takie glupoty ze nie wiem czy plakac czy sie smiac
 piszesz takie glupoty ze nie wiem czy plakac czy sie smiac   

a po co ci glowa ? Rolling Eyes
bardzo madre rozwiazanie

6/10 takich plyt idzie na smietnik
rotfl piszesz takie glupoty ze nie wiem czy plakac czy sie smiac Rolling Eyes
markowy 350 w zasialcz spokojnie by to uciagnal ale 400w bedzie na przyszlosc

http://www.proline.pl/shop.php?prodid=LITEON+20A1P+O+B
kukis13 napisał(a):Jak tego nie wiesz, tzn. że twoja nie funkcjonuje prawidłowo.
kukis13 napisał(a):Nie. Znam 2 osoby które mają te płyty i nic się nei dzieje.
kukis13 napisał(a):Płytę ponoć złą wybrałem, więc może lepiej tą:
http://www.proline.pl/shop.php?prodid=MSI+K9N+ULTRA-2F

Pragniemy poinformować, że dzięki informacjom zamieszczonym na forum internetowym MSI, nasi inżynierowie dogłębnie zbadali zgłaszaną kwestię niestabilności płyty K9N Ultra-2F, głównie w przypadku korzystania z sieci lokalnej lub Internetu. Ustalono następujące fakty:
    * Problem występuje tylko w przypadku niektórych egzemplarzy płyty i do tego w specyficznych konfiguracjach.
    * Aby całkowicie rozwiązać ten problem, wymagana jest tylko kosmetyczna przeróbka.
    * Niestety na etapie produkcji płyty nie można było przewidzieć tego problemu. 
Działając w dobrym imieniu firmy MSI Polska i mając na uwadze dobro naszych klientów, informujemy, że w przypadku rozpoznania tego problemu w swojej konfiguracji, istnieje możliwość bezpłatnej wysyłki płyty do serwisu MSI w celu dokonania przeróbki.
W tym cele należy wysłać na specjalnie utworzony adres email K9NUltra@msi-polska.pl następujące dane:
    * pełny numer seryjny płyty głównej
    * dokładny adres zamieszkania
    * numer telefonu kontaktowego 
Mailem zwrotnym zostaną przesłane dodatkowe informacje. Cały proces (wysyłka płyty do MSI, przeróbka, odesłanie płyty do klienta) potrwa 3 dni robocze. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości prosimy o kontakt pod numerem telefonu (0-71) 71 05 222.

pieszczoch napisał(a):czy wszystko by ze sobą współgrało?
pieszczoch napisał(a):Czy ta grafa może konkurować z proponowanym przez was wcześniej radeonem?

pieszczoch napisał(a):Czy będzie można zainstalować nowego Directa10 na tej karcie graficznej?

Powróć do Modernizacje, zakup sprzętu komputerowego i RTV
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości