konrad_radwan napisał(a):Nie chcę się narzucać, ale nazwa tematu jest nieodpowiednia.
jak zainstalowac win2k nie mając cd-romu
mateo112 napisał(a):chce zainstalowac win2k na kompie bez CD-romu ....
mateo112 napisał(a):chce zainstalowac win2k na kompie bez CD-romu.
odpowiedź w stylu podłącz CD-rom i zainstaluj nie wchodzi w rachubę bo nie ma możliwości podłączenia. komp Toshiba portege 3110. znaczy CD-Rom mozna podłączyc ale tylko oryginalny od tego modelu a ja takowego nie posiadam.
Index napisał(a):kopjujesz zawartośc płytki na dysk i uruchamiasz setup
Reveler napisał(a):więc jak ma niby..
Index napisał:
kopjujesz zawartośc płytki na dysk i uruchamiasz setup
Np. przez sieć z innego komputera.
Reveler napisał(a):Ostatnio zrobiłem se pogawędkę z kumplem ondośnie komputerów i on powiedział że idzie z dyskietki zainstalować Linuxa a z niego ściągnąć przez Internet Windowsa.. Ale szczegółów nie znam..
Jarek napisał(a):Przecież ten kompter nie ma systemu jeszcze...
mateo112 napisał(a):98 wiadomo zgrywam z płytki na dysk katalog win98 i setup
mateo112 napisał(a):chce zainstalowac win2k na kompie bez CD-romu.
mateo112 napisał(a):98 wiadomo zgrywam z płytki na dysk katalog win98
konrad_radwan napisał(a):Nie chcę się narzucać, ale nazwa tematu jest nieodpowiednia.
Jeżeli nie masz dostępu do innego kompa/cdromu to cienko to widze...
Reveler napisał(a):Coś mi się zdaje że nikt nie zrozumiał pytania..
mateo112 napisał:
chce zainstalowac win2k na kompie bez CD-romu.
odpowiedź w stylu podłącz CD-rom i zainstaluj nie wchodzi w rachubę bo nie ma możliwości podłączenia. komp Toshiba portege 3110. znaczy CD-Rom mozna podłączyc ale tylko oryginalny od tego modelu a ja takowego nie posiadam.
Czyli chodzi o to że komp jest bez napędu CD więc jak ma niby..
Index napisał:
kopjujesz zawartośc płytki na dysk i uruchamiasz setup
??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość