co okienko nizej to kliknalem w Kliknij Tutaj

polakx

diablo000

, ale którzby sie tym przejmował ) no, dobra no to po paru godzinach meki nad tym ustawieniem (dalej niedziała) włanczam Config-> Wizard Guide....no i spoko.....załapał mi BIOSa ale na drugim kroku sie zatrzymuje i mi marudzi ze mam se wybrac pomiedzy jednym a drugim BIOSem.....tylko z czego?? bo tam gdzie powinny byc (tak mysle) podswietlone BIOSy do wyboru...niema nic......no i naciskam Next.......i znowu cos mu nieodpowiada bo nalega zebym wybrała BIOSa..ale z czego ja mu to mam wybrac niby.....oż.........ee...jest może ktoś kto mógłby na to coś poradzic...bo mecze sie z tym od wczoraj i mam juz dość...a chce se wkoncu pograc
  , ale którzby sie tym przejmował ) no, dobra no to po paru godzinach meki nad tym ustawieniem (dalej niedziała) włanczam Config-> Wizard Guide....no i spoko.....załapał mi BIOSa ale na drugim kroku sie zatrzymuje i mi marudzi ze mam se wybrac pomiedzy jednym a drugim BIOSem.....tylko z czego?? bo tam gdzie powinny byc (tak mysle) podswietlone BIOSy do wyboru...niema nic......no i naciskam Next.......i znowu cos mu nieodpowiada bo nalega zebym wybrała BIOSa..ale z czego ja mu to mam wybrac niby.....oż.........ee...jest może ktoś kto mógłby na to coś poradzic...bo mecze sie z tym od wczoraj i mam juz dość...a chce se wkoncu pograc  Pozdrowionka [/i][/b]
  Pozdrowionka [/i][/b]

Ale w google na pewno jewst jak skonfigurowac emulator
 Ale w google na pewno jewst jak skonfigurowac emulator 

Siusiak napisał(a):Ale w google na pewno jewst jak skonfigurowac emulator

w pluginie graficznym ale nie pomogło
 w pluginie graficznym ale nie pomogło   

wystarczy skonfigurowane pluginy i bios od
 wystarczy skonfigurowane pluginy i bios od 

mefisto* napisał(a):Działa wystarczy skonfigurowane pluginy i bios od
fluida, wrzucic do emu 1.6 i wszystko hula

żółw23 napisał(a):JESTEM nienormalny
I dobrze mi z tym:)

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości