Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 hałasujący wentylator procesora • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: MailWasher Pro • Black Menu for Google • FileZilla Portable • FileZilla • ManicTime • Farbar Recovery Scan Tool • Wappalyzer • GameEx • Viber
Przeszkadza mi hałas wentylatora procesora ( intel d34017-002, wydaje mi się, że on się tak tłucze a nie zasilacz). Chciałem go wymienić - jaki mi polecicie. Będę sam w stanie to zrobić ? Są jakiś instrukcje w internecie ze zdjęciami ? Procesor to Dual Core Pentium D, podstawka LGA 775. Dzięki za rady.
Ostatnio edytowany przez kuszczak, 16 Sie 2007, 19:11, edytowano w sumie 1 raz
a ile masz kasy na wiatrak jasne sam to zrobisz kilka min roboty
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
co do instrukcji czyszczenia procka z resztki pasty poszukaj na forum
ogólnie mówiąc zdejmujesz stary wentyl czyścisz procek z resztek pasty zakładasz nowy wiatrak
Dołączenie: 29.04.2005 02:14:25 Ostatni post: 04.08.2008 15:22:24 dziękuje za wspaniałe chwile... ale trzeba wiedzieć kiedy z sceny zejść niepokonanym to by było na tyle.... verba volant, scripta manent !
kahoona napisał(a):Przed założeniem nowego wiatraka - nowa pasta na procesor.
kohoona nie trzeba bo w tym przypdku na ten wentyl ma nałożono preaplikowana paste mx1