" prosze bo to dla mnie wazne... da sie to jakos ominac albo pisac z jakiejs bramki zeby napewno dochodzilo :> prosze o pomoc

bo mam Windowsa XP  bez service packów ... a to wymaga chociaz SP1 a niechce mi sie tym bawic juz ide spac jutro pomysle
 bo mam Windowsa XP  bez service packów ... a to wymaga chociaz SP1 a niechce mi sie tym bawic juz ide spac jutro pomysle  jak co piszcie tu jeszcze jakies sposoby... zeby móc pisac wiecej do oragne  bo tu i tak limit widze 5 smsów dziennie a 5 smsów zwykle pisze w jednym smsie pozdrawiam
 jak co piszcie tu jeszcze jakies sposoby... zeby móc pisac wiecej do oragne  bo tu i tak limit widze 5 smsów dziennie a 5 smsów zwykle pisze w jednym smsie pozdrawiam

gg to przeciez to samo co sms.orange.pl wiec o czym mowisz?bramkarz91_91 napisał(a):michalek z gg mozesz wysylac smsy

morales napisał(a):Tom@szek , przepraszam że Cię poprawie ale po zarejestrowaniu sie jest 30 darmowych smsow do wszystkiech sieci
 to tak dla scisłosci..
 to tak dla scisłosci.. 

No tak, ale jezeli sie nei myle to zeby miec mBox gold to trzeba zaplacic ...
 )
 )

Bo piszesz z klawiatury normalniej QWERTY a nie tej ktora jest w telefonie..
 Bo piszesz z klawiatury normalniej QWERTY a nie tej ktora jest w telefonie.. 

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości