Poprawiłem już błędy więc proszę o wasze odpowiedzi

dobrze by było jakby chociaż menu jakiejś gry się włączyło
 dobrze by było jakby chociaż menu jakiejś gry się włączyło 

Robert09 napisał(a):pentium 4 3.20 ghz
geforce 8400gs
2 i pół gb ram
 lepiej kupić PS2.
 lepiej kupić PS2.

. Mam dużo gier które już przeszedłem, ale chciałem się trochę pobawić z tym programikiem. Bo mam na kompie pcsx1 i jest odlotowy, gram sobie w np: crasha albo tekena 3. Jak bym miał już sobie kupować konsole to pewnie Ps3 albo Xboxa 360. Ale jak narazie nie mam kasy, bo mam inne wydatki
 . Mam dużo gier które już przeszedłem, ale chciałem się trochę pobawić z tym programikiem. Bo mam na kompie pcsx1 i jest odlotowy, gram sobie w np: crasha albo tekena 3. Jak bym miał już sobie kupować konsole to pewnie Ps3 albo Xboxa 360. Ale jak narazie nie mam kasy, bo mam inne wydatki  . Czekam nadal na odpowiedź, jeżeli ktoś coś będzie wiedział to proszę pisać
 . Czekam nadal na odpowiedź, jeżeli ktoś coś będzie wiedział to proszę pisać

dobra, rozumiem wiem że mam słabego, kompa. Zbieram na nowego, albo na nowe części, ale jak poczytałem na google, to pcsx2 można odpalić na pentium 3 i z o 100 razy gorszą grafą od mojej. A z pentium 4 i gerorce 8400gs i 2 i pół gb ramów, mogło by mi iść nawet bez przycinek. Wiem że najlepiej mieć dwurdzeniowy procesor, ale mniejsza z tym. Proszę o pomoc z tym błędem, a nie o pomoc przy sprzęcie. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam
  dobra, rozumiem wiem że mam słabego, kompa. Zbieram na nowego, albo na nowe części, ale jak poczytałem na google, to pcsx2 można odpalić na pentium 3 i z o 100 razy gorszą grafą od mojej. A z pentium 4 i gerorce 8400gs i 2 i pół gb ramów, mogło by mi iść nawet bez przycinek. Wiem że najlepiej mieć dwurdzeniowy procesor, ale mniejsza z tym. Proszę o pomoc z tym błędem, a nie o pomoc przy sprzęcie. Czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam

Mikou@j napisał(a):opcje CPU, zmień z SSE3, na SSE2.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości