Podczepię się pod temat. U mnie problem wygląda podobnie. W Sony Vaio zrobiłem formata, wszystko przebiegło pomyślnie Win 7 zainstalował się po czym zainstalowałem wszystkie potrzebne do użytkowania programy MS Office, Photoshop itp, a następnie wyłączyłem laptopa. Włączam komputer po 2 dniach a tu lipa. Win 7 nie chce się załadować. Wyskakuje ekran z napisem "VAIO", który szybko gaśnie, następnie tylko widać kursor migający, który przeskakuje z pierwszego do drugiego wiersza, a następnie w 3-ecim wierszu zostaje i koniec. Co to może być? Jest to laptop dziewczyny i ma tam różne swoje rzeczy na twardzielu, czy padł HDD? LAptop jest z USA niby gwarancja jest ale okazuje się że w Europie już nie dotyczy produktu i co teraz? Dodam, że na mojej Toshibie bez problemu zawsze przebiegał format i nigdy sie win 7 nie zblokował tak. Ponowna instalacja i format nie pomogły i jest to samo. Gdy spróbowałem zainstalować XP w pewnym momencie instalacji pojawił sie niebieski ekran z błedem informacja w stylu "twardziel jest uszkodzony, są wirusy itd"