bitcomet0.60
fluid napisał(a):coraz wiekszej ilosci trackerow jest on BLOKOWANY
Ja też używam b.comet 0.60.Raz jestem zadowolony,raz nie;muli kompa cho****e to fakt.Sprawdze ten utorrent,dzieki fluid za namiary.A napisałbyś może jak się oblicza KB\s DL i KB\s UL?Mam neo 640 Kb\s wykręca 768 Kb\s? Nie wiem jak,ponoć to sie jakoś obliczamoja rada
przesiadz sie na inny program
uzywalem go dluuugi czas ale niestety na coraz wiekszej ilosci trackerow jest on BLOKOWANY
BZIKU napisał(a):A napisałbyś może jak się oblicza KB\s DL i KB\s UL?Mam neo 640 Kb\s wykręca 768 Kb\s? Nie wiem jak,ponoć to sie jakoś oblicza
to powiedz czemu jak z*****a bit comet to otwarcie google trwa>wieki<.A co do ustawiania to coś sie dzieli na 8 czy 12 nie pamietam,gdzies mi się obiło o uszyp.s. bit comet nie muli kompa sproboj azureusa to na poczatek zje ci 250 mb ramu
Pogotowie P2P i DVB to Ja
The White Star Division
BZIKU napisał(a): to powiedz czemu jak z*****a bit comet to otwarcie google trwa>wieki<.A co do ustawiania to coś sie dzieli na 8 czy 12 nie pamietam,gdzies mi się obiło o uszy
Gdzie znalazłeś polski lang,mi się nie udało znależćma uTorrent 1.4 i rzeczewiscie calkiem calkiem
tylko kiedy wbilem polski lang... nie do konca sie spolszczyl i wogole przy wlaczaniu jest jakis blad... ale mysle ze bedzie looz
Użytkownicy przeglądający to forum: techmartin oraz 4 gości