numerant* napisał(a):Mi latarki nie przeszkadzają, bo jak widzę w oddali blask to od razu wiem gdzie strzelać
 i na dystans strzelać NIE lubię - niech wróg wie co go zabiło
 i na dystans strzelać NIE lubię - niech wróg wie co go zabiło   I z tego też powodu dostaję szału gdy po raz n-ty zabija mnie gość z RPK z latareczką tylko dlatego że go nie widziałem
 I z tego też powodu dostaję szału gdy po raz n-ty zabija mnie gość z RPK z latareczką tylko dlatego że go nie widziałem 

Filas napisał(a):(Teus) napisał(a):fakt, poprawki muszą być, przy zabijaniu z noża nie mamy kontroli.. takiej jak w bc2 czy cod, najlepiej nozem gralo mi sie w BO.
CoD4 mój drogiBO tylko zrzyna. Nóż jest odpowiedni, tylko muszą dodać możliwość ciachania po 1-2 trafieniach BEZ animacji, tak po prostu żeby szło kogoś zaszlachtować, bo teraz jest to machanie nożem na lewo i prawo bez celu
 , więć no difference
 , więć no difference   
 dodam filmik pozniej
 dodam filmik pozniej 

ToServeAndProtect napisał(a):(Teus), primo tam nic nie ma, secundo to nawet nie był frag
 taka ironia losu na koniec
 taka ironia losu na koniec  , nie zrozumiałeś widze
, nie zrozumiałeś widze 

ToServeAndProtect napisał(a):Nie. To ze w kogoś strzeliles nie oznacza natychmiastowego fraga
 , nazwalem frag dla zartów
 , nazwalem frag dla zartów  

imo było słyszeć, że dostał heada... i powinno nawet tobie go zaliczyć, ale to w statystykach musiałbyś sprawdzić na koniec rundy
  imo było słyszeć, że dostał heada... i powinno nawet tobie go zaliczyć, ale to w statystykach musiałbyś sprawdzić na koniec rundy 

teraz czekać do premiery...
 teraz czekać do premiery... 

anded napisał(a):Działa wam battlelog?

nie dalo sie grac.. i wiara wychodziła..
 nie dalo sie grac.. i wiara wychodziła..

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości