a tak myślałem, co to za mądry człowiek takie topici zakłada na zagranicznym forum
 a tak myślałem, co to za mądry człowiek takie topici zakłada na zagranicznym forum   heuheuhe.
  heuheuhe.				
 a tak myślałem, co to za mądry człowiek takie topici zakłada na zagranicznym forum
 a tak myślałem, co to za mądry człowiek takie topici zakłada na zagranicznym forum   heuheuhe.
  heuheuhe.				

Ten temat był po prostu boski
 Ten temat był po prostu boski 

<=== WWW
 <=== WWW 

, do tego za dużo dogtagów to nie zdrowo, mam już z MoHa, teraz dostanę z Gears of War 3...
, do tego za dużo dogtagów to nie zdrowo, mam już z MoHa, teraz dostanę z Gears of War 3...  , to wolę w grze tym razem.
 , to wolę w grze tym razem.  na coś sie chociaż przydadzą
 na coś sie chociaż przydadzą  

CrossFire napisał(a):Filas, to jednak twój temat była tak myślałem, co to za mądry człowiek takie topici zakłada na zagranicznym forum
heuheuhe.

ja tam wiem, ze u mnie najpierw wjedzie medyk, a moj brachol pewnie bedzie ciupal recon/snajper. bedzie trzeba go troche wyuczyc, ze recon robi znacznie wiecej, niz strzela z odleglosci (przynajmniej, jesli gameplay bedzie podobny do bc2);)CrossFire napisał(a):Dla mnie bomba, pierwsze co wymaksuje Engi bo to moja klasa, a później się zobaczy xD
 <=== WWW
 <=== WWW 

sama nazwa na to wskazuje
  sama nazwa na to wskazuje  , ale trudno co robić
, ale trudno co robić  niektórzy po prostu o tym nie wiedzą heh.
 niektórzy po prostu o tym nie wiedzą heh.

<=== WWW
 <=== WWW 

<=== WWW
 <=== WWW 

więc czy zielony czy niebieski i tak każdy będzie siebie widział
 więc czy zielony czy niebieski i tak każdy będzie siebie widział 

<=== WWW
 <=== WWW 

, ale w Xbox Live Party już tak
 , ale w Xbox Live Party już tak  , więc nawet jak ktoś z nas będzie po za zespołem... w co wątpię
 , więc nawet jak ktoś z nas będzie po za zespołem... w co wątpię  to i tak będziemy ze sobą mieli kontakt.
 to i tak będziemy ze sobą mieli kontakt.

<=== WWW
 <=== WWW 

Moja ulubiona klasa
 Moja ulubiona klasa  Ale widzę że Crossik o mnie zapomniał..
 Ale widzę że Crossik o mnie zapomniał.. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości