Brizka napisał(a):Walczyłam z dziadem dwie godziny, ale udało się! Az się podzielę moim sposobem z wrażenia. Słuchajcie. Żaden z podanych przez Was programów, ani z tych co mialam zainstalowane (CClaner) nie widział go. Odnalazałam jego lokalizację w C: >program files > Enigma Software Group. Tam sie ukrywał. Po otwarciu wyswietliła się masa plików, niestety nie mozna ich usunąc podświetlacjąc wszystkie trzeba pojedynczo, kazdy zaznaczamy usuwamy. Zostają dwa nieusuwalne. Wówczas klikamy na jeden z nich wchodzimy na właściwości>zabiezpieczenia>administratorzy i OK. To pozwoli nam nim zarzadzać klikamy usuń. Z kolejnym robimy tak samo. Być może metoda zadziała z góry do całego folderu, ja jednak najpierw usuwałam pliki które się dały usunąć bez tej kombinacji, te dwa pozostałe tym sposobem. Spróbujcie co Wam zadziała.
...a mnie się udało! Zaczęłam tak, jak BRIZKA (powyżej). Dzięki BRIZKA!
Też zostały mi dwa nieusuwalne pliki/foldery. System podpowiada, że nie można ich usunąć, ponieważ są używane. Okazało się, że najpierw trzeba je zatrzymać. Można to zrobić dzięki MANAGEROWI ZADAŃ WINDOWS (Ctrl+Alt+Delete). Wybierzcie tam PROCESY, które trzeba zatrzymać, a nazywają się one tak, jak te pliki/foldery, których nie można usunąć. Wymuście ZATRZYMANIE (ja odnalazłam jeden taki proces, ale to wystarczyło). Następnie otwórzcie tą nieszczęsną ENIGMĘ i teraz spróbujcie usunąć pozostałe tam plik. Mnie się udało! Trzymam kciuki!